Ha van egy egyedi ötlete, amit szeretne látni 3D-s modellben. Szívesen elkészítjük Solid Edge ST10  szoftverrel. Akár teljes termékfejlesztést  tervezési  módszerrel.Portfólióinkban megtalálhatóak például műanyag-fröccsöntő szerszámok és vákuumformázó szerszámbetétek is. Igény esetén szerszámalkatrészeket is készítünk, így ügyfelünk eszköz-karbantartása költséghatékonnyá tehető.

 

Rajzok és 3D-s modellek alapján vállaljuk egy vagy több darab alkatrészgyártását a CNC marógépünkön. Illetve kisebb egyedi alkatrészek fémmegmunkálását CNC esztergagépen. Tapasztalatunk van rozsdamentes acél, alumínium, műszaki műanyagok megmunkálásában.

 

A 3 tengelyes NCT EmR-610D, AkiraSeiki SW1350 CNC megmunkáló központon, és NCT TCS-2000 esztergaközponton gyártottunk már gépipar, élelmiszeripar, labortechnika, és finommechanika alkatrészeket.

Gyártásvezető:

Kerekes Gellért – több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező okleveles CAD-CAM programozó technológus és szerszámkészítő. Egyedi alkatrészek, illetve fröccsöntő- és vákuum szerszámok tervezésére és gyártására specializálódott. Solid Edge ST10 tervezőprogram használatában jártassága kimagasló.   Munkássága alatt több mint 1000 egyedi készítésű alkatrészt tervezett hazai és külföldi partnerek számára egyaránt.