TERMELÉS KAPACITÁSUNK BŐVÍTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

  • kedvezményezett neve: Drain-ép-ker Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
  • támogatás összege: 38 500 000 Ft
  • A támogatás mértéke: 70 %
  • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2016-02603
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.06.08.

A cégünk 38,50 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. Az 55,00 millió forintos összköltségvetésű beruházásból komplex termelési kapacitásbővítést hajtottunk végre.

Kiemelkedő évnek számít a 2017 év a vállalkozásunk életében. A fejlesztett tevékenységre, azaz a fémipari megmunkálásra folyamatos, egyre nagyobb volumenű piaci igény mutatkozott. Ezen piaci igényt kielégítve most lehetőségünk nyílt pályázat keretén belül 1 db CNC megmunkálóközpont és 1 db CNC esztergagép megvásárlására és üzembe helyezésére a kisteleki üzemünkben.

A fémmegmunkálással szemben támasztott két egymásnak ellentmondó követelmény a megmunkálás sebessége és a megmunkálás pontossága. Ezen két tényező alapján történt a megfelelő gyártási technológia kiválasztásra és ennek következtében, ez alapján kerültek meghatározásra a beszerezni kívánt CNC marógép és CNC esztergagép műszaki adottságai. A vásárolt CNC szerszámgépekkel olyan alkatrészeket, részegységeket gyártunk majd, mely a szénhidrogén kitermelésben, a könnyűiparban és a járműgyártásban is majd felhasználásra kerül.

Továbbra is elődleges célunk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy mennyiségben előállított termékeket tudjunk gyártani.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.2-15-2015 pályázati kiírásán 38,5 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége 55,00 millió forint volt.

 

További információ kérhető:
Drain-Ép-Ker Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
+36-30-851-9899; drainepkerkft@gmail.com